Neeye Neeye track
fromM. Kumaran Son of Mahalakshmi is a 2004 Indian Tamil-language sports action drama-based film directed by M. Raja, starring Jayam Ravi, Asin, Nadhiya, and
Prakash Raj in the lead roles while Vivek and Subbaraju play supporting roles.Lyrics
are penned by vaali. The film's score and soundtrack are composed by Srikanth
Deva. The film became a blockbuster and one of the most profitable movies of
2004. It is a remake of the Telugu film Amma Nanna O Tamila Ammayi
"Song Credits"
Starring:Jayam Ravi,
Nadhiya
Album: M. Kumaran Son of
Mahalakshmi (2004)
Title: Neeye Neeye
Singer: KK
Lyrics: Vaali
Music: Srikanth Deva
Director:M. Raja
Listen to Full Audio Song
Neeye Neeye Lyrics in Tamil
நீயே நீயே நானே நீயே
நெஞ்சில் வாழும் உயிர் தீயே நீயே
நீயே நீயே நானே நீயே
நெஞ்சில் வாழும் உயிர் தீயே நீயே
தந்தை நீயே தோழன் நீயே
தாலாட்டிடும் என் தோழி நீயே
ஏப்ரல் மே வெய்யிலும் நீயே
ஜூன் ஜூலை தென்ரலும் நீயே I Like You
செப்டம்பர் வான் மழை நீயே
ஒக்டோபர் வாடையும் நீயே I Thank You
உன்னை போல் ஓர் தாய்தான் இருக்க
என்ன வேண்டும் வாழ்வில் ஜெயிக்க
நீயே நீயே நானே நீயே
நெஞ்சில் வாழும் உயிர் தீயே நீயே
தந்தை நீயே தோழன் நீயே
தாலாட்டிடும் என் தோழி நீயே
என் கண்ணில் ஈரம் வந்தால்
என் நெஞ்சில் பாரம் வந்தால்
சாய்வேனே உன் தோளிலே
கண்ணீரே கூடாதென்றும்
என் பிள்ளை வாடாதென்றும்
சொல்வாயே அன்னாளிலே
இனியொரு ஜென்மம் எடுத்து வன்தாலும்
உன் மகனாகும் வரம் தருவாய்
உன் வீட்டு சின்ன குயில்
நே கொஞ்சும் வண்ண குயில் நாந்தானே
நான் வயதில் வளர்ந்தால் கூட
மடி ஊஞ்சல் வேன்டும் ஆட
வேருக்கு நீரை விட்டாய்
நீராய் கண்ணீரை விட்டாய்
பூவாச்சு என் தோட்டமே
உன் பேரை சொல்லும் பிள்ளை
போராடி வெல்லும் பிள்ளை
பூமாலை என் தோளிலே
இளம்பிறை என்று இருந்தவன் என்னை
முழு நிலவாய் என்னை வடிவமைத்தாய்
வற்றாத கங்கை நதியா
தேயாத மங்கை மதியா நீ வாழ்க
புது விடியல் வேண்டும் எனக்கு
எந்த நாளும் நீதான் கிழக்கு
நீயே நீயே நானே நீயே
நெஞ்சில் வாழும் உயிர் தீயே நீயே
தந்தை நீயே தோழன் நீயே
தாலாட்டிடும் என் தோழி நீயே
Neeye Neeye Song Lyrics in English
Neeye Neeye Nane Neeye
Nenjil Vazhum Uyir Theeye Neeye (x2),
You! I am
you.
You are the
fire of my soul.
Thanthai Neeye Thozhan Neeye
Thalatidum En Thozhi Neeye
You are my dad. You are my
friend.
You are my lullaby singing
friend.
April May Veiyilum Neeye
June Julai Thendralum Neeye, I Like You.
September Van Mazhai Neeye
October Vadaium Neeye, I Thank You.
You are the hot summer of
April and May.
You are the gentle breeze of
June, July too.
You are the rain in September.
You are the chill in October too.
Unai Pol Or Thai Than Iruka
Enna Vendum Vazhvil Jaika
When I have a mom like you,
What else do I need to succeed
in life?
Neeye
Neeye Nane Neeye
Nenjil Vazhum Uyir Theeye Neeye
Thanthai Neeye Thozhan Neeye
Thalatidum En Thozhi Neeye
You!
I’m you.
You are my soul’s fire.
You’re my father. You’re my buddy.
You’re my lullaby singing buddy.
En
Kannil Eeram Vanthal
En Nenjil Baram Vanthal Saivene Un Tholile
Kannere Koodathendrum
En Pillai Vadathendrum Solvaiye An Nalile
When
my eyes well up,
When my heart is burdened, I will lean on your shoulders.
You would say in those days, ‘My son will never grieve.’
Ini
Oru Jenmam Yeduthu Vanthalum
Un Maganagum Varam Tharuvai
Un Veetu Chinna Kuyil
Ne Konjum Vanna Kuyil Nan Thane
Please
give me a boon to be your son even in my next birth.
I am your little cuckoo Colorful cuckoo that you fondle.
Nan
Vayathu Valarnthal Kooda
Madi Oonjal Vendum Adaa
Even
if I am grown up,
l need your lap to swing.
Veeruku
Neerai Vittai Neerai Kannerai Vittai
Poovachu En Thottame
Un Perai Sollum Pillai Poradi Vellum Pillai
Poomalai En Tholile
You
have watered the roots. Those were your tears.
My garden was filled with flowers.
I am your proud son, your fighter son.
The garland is on my shoulders.
Ilam
Pirai Yendru Irunthavan Yennai
Muzhu Nilavai Nee Vadivaimaithai
Vatratha Gangai Nathiyai
Peiyatha Mangai Nathiyai Nee Vazhga
You
have made this crescent a full moon.
You are the Ganges that never dries. This lady moon never
fades.
0 Comments